Good enough

Good enough

:-)

I dagens samhälle handlar väldigt mycket om prestation. Inget fel med att prestera bra - men att sträva efter att bli bäst på allt, i alla lägen och i alla situationer är varken hållbart eller hälsosamt. I de flesta fall räcker Good enough väldigt långt.

Olika klass på hotellgym

RörelsePosted by Jan Tern Sat, June 27, 2015 09:51:09
I mitt arbete spenderar jag en del dagar på hotell. Klassen på hotellens gym och hur de är placerade varierar kraftigt. På Comfort Malmö har man satsat ordentligt. På fjärde våning i en vacker lokal har man också bra utrustning (till min stora glädje finns det också en del fria vikter och inte bara maskiner).

  • Comments(0)//good.personbasta.se/#post5

Vila hårdare

RörelsePosted by Jan Tern Mon, June 01, 2015 07:11:42

För några dagar sedan läste jag ett träningsmagasin. I texten användes ett uttryck som jag tänkt på mycket sedan dess. Det stod att inom eliten fanns uttrycket "Träna hårt. Vila hårdare". Det är förmodligen där det brister för många av oss amatörer. Givet våra förutsättningar kan vi träna hårt, men fullspäckade kalendrar ger inte vilan som behövs.

Se inte vila och återhämtning som slöseri med tid utan en förutsättning för att du ska kunna utvecklas och må bra - både inom idrott och livet.  • Comments(0)//good.personbasta.se/#post2